maandag 2 juni 2014

Mijn nagelverzorging.

Dit artikel gaat over hoe ik mijn nagels verzorg en sterk houd. 
Ik weet dat er al veel artikelen over zijn, maar dit is mijn manier. 


Benodigdheden:
- nagellak remover (het liefst zonder aceton, want dit is niet zo goed voor je nagels).
- een bak met lauw/warm water. (niet te heet, want hier ga je straks je handen in doen).
- een scrub. 
- handcréme. 
- nagelriemcréme. 
- leuke kleur nagellak. 
- wattenschijfjes.
- Handdoek. 
- bokkenpootje. 
- nagelvijl

1. Als ik zie dat mijn vorige nagellak er niet meer mooi en goed uitziet haal ik deze er af met nagellak remover (zonder aceton). 
2. Nadat je al je nagellak eraf hebt gehaald kunnen we aan de slag. We pakken nu de pak water erbij en de scrub. Scrub nu eerst je handen. Wanneer je klaar bent met scrubben doe je je handen in de bak met water en haal je de scrub er zorgvuldig af. Droog je handen deppend af. 
3. Wanneer je je handen lekker schoon gemaakt hebt. Pakken we de nagelriemcrème en het bokkenpootje erbij. Doe een klein beetje van de crème op je nagelriemen en masseer dit voorzichtig in. Als je dit hebt gedaan pak je je bokkenpootje erbij en duw je voorzichtig je nagelriemen iets naar achter. Als je dit hebt gedaan kan het zijn dat je nagels weer wat vetter zijn geworden door de crème. Pak hiervoor een watje met een kleinbeetje remover en maak je nagel nog een keertje schoon. 
4. Pak je nagelvijl erbij en vijl je nagels in de gewenste vorm. 
5. Dan is het nu eindelijk tijd om de nagellak erbij te pakken. Begin altijd met een basecoat! Dit helpt tegen het verkleuren van je nagels. Wanneer de basecoat goed opgedroogd is kun je een kleurtje erbij pakken en die er op doen. Ik probeer mijn nagels altijd in 3 stroken te lakken. 1 midden in en 1 aan de linkerkant en 1 aan de rechter kant. 
6. Laat je nagels goed drogen en doe er nog een topcoat over. 
7. Als alles goed droog is, nog even een voedende handcrème aanbrengen

And that's it! Je nagels zijn weer helemaal klaar!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten